Filatelističko društvo ZABOKY - Zabok

 
 • POU Krapina: Dani Ljudevita Gaja

  Objavljeno: 12.05.2017, autor Ivan

  Na facebook stranici Pučkog otvorenog učilišta Krapina objavljen je članak s otvorenja filatelističke izložbe povodom Dana Ljudevita Gaja koju je organiziralo FD Zaboky u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Krapina u Galeriji Grada Krapine.
 • Dvor Veliki Tabor: Promocija marke Veliki Tabor

  Objavljeno: 12.05.2017, autor Ivan

  Na službenim portalu Muzeja Dvor Veliki Tabor objavljen je Poziv na Promociju prigodne poštanske marke iz serije EUROPA: Dvorci – Dvor Veliki Tabor.
 • RHZK: Dani Ljudevita Gaja

  Objavljeno: 09.05.2017, autor Ivan

  Na web stranici Radija Hrvatskog zagorje Krapina objavljen je uvodni članak povodom Dana Ljudevita Gaja s najavom filatelističke izložbe koju je organiziralo FD Zaboky u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Krapina u Galeriji Grada Krapine.
 • Zagorski list: Dani Ljudevita Gaja

  Objavljeno: 09.05.2017, autor Ivan

  U 693 broju Zagorskog lista objavljen je članak o Danima Ljudevita Gaja i hrvatskog narodnog preporoda u kojem je sudjelovao i FD Zaboky s prigodnom filatelističkom izložbom.
 • Turistička Zajednica KZŽ: Dani Ljudevita Gaja

  Objavljeno: 08.05.2017, autor Ivan

  Na facebook stranici Turističke zajednice Krapinsko zagorske županije objavljen je Poziv na otvorenje filatelističke izložbe povodom Dana Ljudevita Gaja koju je organiziralo FD Zaboky u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Krapina u Galeriji Grada Krapine.
 • Nova filatelija 1/2017

  Objavljeno: 13.03.2017, autor Ivan

  U broju 1/2017. Filatelistične zveze Slovenije „NOVA FILATELIJA“ objavljeni su članak o prosinačkim aktivnostima Filatelističkog društva Zabok i ZDRS Zbirateljskog društva Rogaška Slatina u organizaciji filatelističkih izložbi u Krapini i Rogaškoj Slatini na temu 25 godina adventskih izdanja Pošte Slovenija i Hrvatske pošte.
 • Blog HP - Poštarska bajka u OŠ A Cesarec Krapina

  Objavljeno: 12.02.2017, autor Ivan

  Na blogu Hrvatske pošte objavljen je članak o radionici obrade lektire Karela Čapeka Poštarska Bajka koje je Filatelističko društvo Zaboky organiziralo za učenike 2B razreda OŠ Augusta Cesarca u Krapini.
 • Blog HP - Bozicne aktivnosti u Zagorskim školama

  Objavljeno: 11.02.2017, autor Ivan

  Na blogu Hrvatske pošte objavljen je članak o pisanju božićnih čestitki koje je organiziralo Filatelističko društvo Zaboky s učenicima OŠ Belec, PŠ Hrašćina i 2.A razredom OŠ „Ljudevit Gaj“ Krapina
 • Glasnik HFS - Aktivnosti FD Zaboky 1/2017

  Objavljeno: 03.02.2017, autor Ivan

  U broju 1/2017. glasila Hrvatskog filatelističkog saveza „GLASNIK HFS“ objavljeni su članak o siječanjskim aktivnostima Filatelističkog društva Zabok
 • Karol Čapek: Poštarska bajka

  Objavljeno: 01.02.2017, autor Ivan

  Na školskom portalu Osnovne škole August Cesarec Krapina objavljena je informacija o radionici Filatelističkog društva Zaboky u povodom obrade lektire Karola Čapeka: Poštarska bajka.
 • Blagdanske aktivnosti u OŠ Belec

  Objavljeno: 19.01.2017, autor Ivan

  Na školskom portalu Osnovne škole Belec objavljena je informacija o božićnim aktivnostima Kluba mladih filatelista i Filatelističkog društva Zaboky u povodom Božića
 • Dječji list udruge ANGELJEKI

  Objavljeno: 14.01.2017, autor Ivan

  U 16. broju dječjeg lista udruge ANGELJEKI objavljen je članak o filatelističkim aktivnostima Udruge provedene u suradnji s Filatelističkim društvom Zaboky
 • Glasnik HFS - Aktivnosti FD Zaboky 12/2016

  Objavljeno: 03.01.2017, autor Ivan

  U broju 12/2016. glasila Hrvatskog filatelističkog saveza „GLASNIK HFS“ objavljeni su članak o prosinačkim aktivnostima Filatelističkog društva Zabok:
 • Blog HP - Bozicne aktivnosti u PŠ Lupinjak

  Objavljeno: 03.01.2017, autor Ivan

  Na blogu Hrvatske pošte objavljen je članak o božićnoj radionici izrade i pisanja božićnih omotnica i čestitki koje je Filatelističko društvo Zaboky organiziralo za učenike PŠ Lupinjak.
 • Glas Zagorja broj 148

  Objavljeno: 01.01.2017, autor Ivan

  U 148. broju Glasa Zagorja objavljene su prosinačke aktivnosti FD Zaboky-ja
 • Blog HP - Promocija maraka u OŠ Viktora Kovačića

  Objavljeno: 30.12.2016, autor Ivan

  Na blogu Hrvatske pošte objavljen je članak o promociji maraka Moderna arhitektura i dizajn koje je Filatelističko društvo Zaboky organiziralo za učenike OŠ Viktora Kovačića Hum na Sutli.
 • Blog HP Bozicne aktivnosti

  Objavljeno: 22.12.2016, autor Ivan

  Na blogu Hrvatske pošte objavljen je članak o Večeri matematike koja je provedena 1.prosinca 2016. u OŠ „Ljudevit Gaj“ Krapina, a u provedbu se pridružilo i Filatelističko društvo Zaboky.
 • OŠ Vladimir Nazor - Božićna radionica

  Objavljeno: 20.12.2016, autor Ivan

  Na školskom portalu matične škole Vladimira Nazora Budinšćina objavljena je informacija o aktivnosti Filatelističkog društva Zaboky u Područnoj školi Hrašćina.
 • Blog HP - Bozicne aktivnosti u PŠ Hrašćina

  Objavljeno: 20.12.2016, autor Ivan

  Na blogu Hrvatske pošte objavljen je članak o radionici pisanja božićnih čestitki koju je organizirao FD Zaboky u PŠ Hrašćina.
 • Radionica pisanja božićnih čestitki u PŠ Lupinjak

  Objavljeno: 06.12.2016, autor Ivan

  Školskiportal Osnovne škole Viktor Kovačić Hum na Sutli – Područna škola Lupinjak objavio je članak. povodom radionice izrade prigodnih božićnih čestitki i omotnica u PŠ Lupinjak koje je organiziralo Filatelističko društvo Zaboky
   

Dizajn i programsko rješenje: ČuBraD